Hardlopen met Evy loopband
App \ Persberichten

FITNESSKING Lanceert LOOPBAND DIE connecteert met Hardlopen met Evy app

Home » Tips » FITNESSKING Lanceert LOOPBAND DIE connecteert met Hardlopen met Evy app

Hardlopen met Evy blijft groeien én innoveren. Hardlopen met Evy bundelt nu ook zijn krachten met fitness specialist en marktleider “Fitnessking”. Het resultaat van deze samenwerking vertaalt zich in een unieke loopband die gekoppeld kan worden aan de Hardlopen met Evy app.

Wat maken app en loopband zo uniek?

Indoor met de app lopen was al een tijdje mogelijk. De gebruiker moest dan wel zelf de snelheid van zijn loopband manueel aanpassen tijdens de trainingssessies. Dat is nu geautomatiseerd! Met deze loopband kan men voortaan de Hardlopen met Evy app koppelen aan de loopband via Bluetooth. Wanneer men een training start, zal de loopband automatisch het gekozen trainingsschema volgen en de snelheid aanpassen aan de verschillende snelheidszones, van wandelen over rustig lopen tot sneller lopen. Uiteraard dient elke gebruiker voor zichzelf eerst de gewenste snelheidszones in te stellen via de app. De loopband is verder ook uitgerust met een smartphone houder en met luidsprekers, ideaal om naar Evy’s coaching te luisteren. Voor onze leden die niet graag buiten lopen tijdens de koude en donkere winterdagen is de loopband dé welgekomen oplossing. Hardlopen met Evy en Fitnessking hebben bijna een jaar aan het ontwerp en de productie gewerkt en zijn dan ook uitermate tevreden met het resultaat. De loopband is er uiteraard niet enkel voor de beginnende loper. Dankzij de verschillende niveaus en de keuze aan loopschema’s uit de app zal dit ook voor de doorwinterde sporter voldoende uitdaging bieden.

Ontdek alle details over deze unieke loopband

Meer details over deze loopband vind je hier

Reserveer je loopband nu!

Bekijk via deze link alle foto’s en specificaties en reserveer je eigen exemplaar. De eerste lichting werd in december-januari 2020-2021 uitgeleverd, een volgende levering wordt vanaf mid mei 2021 verwacht. Deze loopband wordt verdeeld door FitnessKing, details over leveringsvoorwaarden en garantie kan je via FitnessKing verkrijgen.