Nieuwe HARDLOPEN MET EVY update: de community, rechtstreeks in de app

Home » Tips » Nieuwe HARDLOPEN MET EVY update: de community, rechtstreeks in de app

Op algemeen verzoek van onze Hardlopen met Evy fans, lanceren we de Hardlopen met Evy community, rechtstreeks in de app. Deze nieuwe app release trekt het community gevoel binnen in je vertrouwde Hardlopen met Evy omgeving.

Klaas De Waele, product manager van de Hardlopen met Evy-app binnen Energy Lab, het bedrijf achter Hardlopen met Evy: “We stimuleren graag het sociale aspect van hardlopen. Ook mensen die individueel een hardloopschema volgen, delen hun loopjes nadien graag op sociale media. Die functionaliteit willen we zeker behouden. De Hardlopen met Evy community op Facebook is zo de voorbije jaren uitgegroeid tot een online ontmoetingsplaats waar mensen elkaar motiveren om runs te delen en gezonde (hardloop)gewoontes aan te houden. Dankzij de nieuwe app release krijg je dit community gevoel nu ook ín de app.”

Zoek en volg vrienden

Via de onboarding van onze community (als je op het navigatiepictogram linksonder duwt) kun je contact leggen met vrienden in je adresboek of vrienden vinden via het zoekvak. Zo stel je je eigen social feed samen van mensen die je graag wil volgen. Je kan op elk moment je community-instellingen wijzigen, inclusief je privacy settings. Ga naar het hoofdmenu en bekijk de vermeldingen ‘privacy’ en ‘contact’ onder de kop ‘community’. Je bepaalt zelf wie toegang krijgt tot je profiel en activiteiten.

je eigen social feed

Beleef het community gevoel in de app. Raadpleeg je social feed om de laatste runs van je hardloopvrienden te bekijken. Stuur hen een motiverende of bewonderende cheer. Volg welke medailles zij verdienen of bekijk details van hun trainingen, als zij dit toelaten. Laat je inspireren door de sportieve activiteiten van je vrienden.

Wil je niets missen? Zet dan je push-notificaties aan. Zo ontvang je een melding bij nieuwe volgers en cheers op je eigen runs.

OVER Hardlopen met Evy

De Hardlopen met Evy app is ontwikkeld door Energy Lab, het bedrijf dat mensen helpt om meer en beter te bewegen en er een gezonde levensstijl op na te houden. Energy Lab biedt testing en coaching aan (in testcentra, via online platformen of via mobiele apps), maar ook corporate beweegprogramma’s. Energy Lab is onderdeel van de Golazo Groep.