Evy Gruyaert met Hardlopen met Evy app
App

Haal alles uit je Hardlopen met Evy app

Home » Tips » Haal alles uit je Hardlopen met Evy app

In onze Hardlopen met Evy app kiezen we voor eenvoud. We willen je niet afleiden met teveel trainingsdetails waardoor je de essentie mist, of je tientallen vragen stellen vooraleer je jouw training kan starten. Toch bevat de app heel wat opties om

Hou je gewicht up to date

Waarom moet de Hardlopen met Evy app mijn gewicht weten? Wel… je calorieverbruik wordt berekend op basis van je snelheid en je gewicht. Hoe correcter jouw gewicht in je app profiel, hoe correcter de berekening van je calorieverbruik tijdens training.

Kies de frequentie van jouw status updates

Standaard zal je elke 5 minuten te horen krijgen hoe lang & hoe ver je reeds gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en wat je geschat calorieverbruik is. Wil je meer of minder status updates? Dan kan je dat gemakkelijk aanpassen via de instellingen in onze Hardlopen met Evy app.

Stel jouw persoonlijke hartslagzones in

Wens je te trainen op hartslag? Dat kan in elk schema, met uitzondering van “je eerste 5 km” schema. In dat allereerste schema kiezen we er bewust voor om niet op hartslag te trainen zodat je leert luisteren naar je lichaam. Wanneer je op hartslag wil trainen, is het belangrijk eerst jouw hartslagzones in te stellen via de instellingen in onze app. De app kan jouw hartslagzones berekenen op basis van je rusthartslag en maximale hartslag, of je kan zelf jouw hartslagzones instellen.

Wens je een correct beeld te krijgen van jouw hartslagzones? Ga dan langs bij Energy Lab voor een conditietest. Op basis van een loopbandtest met lactaatmeting worden jouw persoonlijke hartslagzones berekend.

Stel jouw persoonlijke loopsnelheid in

Train je graag op de loopband? Dan is de Hardlopen met Evy loopband écht iets voor jou! Deze loopband kan gekoppeld worden met de Hardlopen met Evy app zodat jouw loopband automatisch de snelheid van je training aanpast op basis van de gekozen les. Stel jouw persoonlijke loopsnelheid per trainingszone in via de app & laat de app en loopband de rest doen.

Meer weten over de Hardlopen met Evy loopband?

Deel jouw trainingen

Trainen doe je alleen voor jezelf, maar dat betekent niet dat je het niet mag delen met anderen 🙂 Deel erop los via onze app & laat jouw vrienden weten dat je gesport hebt. Die extra like of leuke comment geven jouw zelfvertrouwen een extra boost. Klik vanuit je historiek of na het afronden van je les op “deel” onderaan het scherm en krijg een leuk kaartje met jouw trainingsdetails.

Ook actief op Strava?

Ben je ook actief op Strava? Dan kan je jouw Hardlopen met Evy trainingen automatisch laten doorsturen naar Strava. Koppel jouw Strava account in de instellingen van onze app & de rest verloopt vanzelf.

Deze functie is enkel beschikbaar voor actieve Start2 Run abonnees.