Persberichten

Hardlopen met Evy app nu ook in het Frans

Home » Tips » Hardlopen met Evy app nu ook in het Frans

Hardlopen met Evy, de hyperpopulaire loop-app in Nederland is vanaf nu ook in het Frans beschikbaar. De stem voor de app is de al even populaire Belgische zanger Loïc Nottet.

De Hardlopen met Evy app begeleidt al wie begint met lopen, tot aan de eerste 5km. Maar ook voor wie daarna wil volhouden en verder uitbouwen zijn er 25 verschillende loopschema’s met afstanden tot een marathon. In tegenstelling tot de meeste andere toepassingen, is de Hardlopen met Evy app een echte personal coach met een echte stem die je begeleidt en motiveert tijdens het lopen.

Loïc Nottet als coach

Voor Wallonië en Frankrijk is zanger Loïc Nottet de ambassadeur en de digitale coach die je zal begeleiden bij je trainingen. Nottet hoeft nauwelijks nog ingeleid te worden. Na ontdekt te zijn in The Voice Belgique, vertegenwoordigde hij België op het Eurovisiesongfestival in 2015. Zijn vierde plaats lanceerde hem definitief en sindsdien scheert de man met het aparte stemgeluid hoge toppen in Wallonië en Frankrijk. Hij speelde o.m. tweemaal voor een uitverkocht Vorst Nationaal en trad op in l’Olympia in Parijs.

Nottet staat te springen voor zijn rol als coach. « C’est complètement nouveau pour moi et je trouve toujours une certaine excitation dans la nouveauté ! Je veux essayer de motiver un maximum des gens à s’entraîner, même à distance. J’ai pu constater que ma voix séduisait pas mal de monde dans les chansons, du coup j’espère qu’elle plaira et motivera les utilisateurs à courir virtuellement à mes côtés. »

« Personnellement j’ai besoin de faire beaucoup cardio pour assurer mes shows. Je suis amené à chanter et danser sur scène et la course m’aide à bien entretenir mon endurance et mon souffle. C’est pour cela que j’aime courir ! Mais j’adore aussi courir dehors pour respirer et me rafraîchir l’esprit. Je suis un grand fan des espaces vert et cela me permet de passer du temps au contact de la nature et également de me permettre dans les forêts, que je trouve très inspirantes. »

In het verlengde van de samenwerking met Loïc Nottet, lanceert de Hardlopen met Evy app nu ook Running playlists, ism Sony Music. Zo kan elke Hardlopen met Evyner nog beter zijn of haar favoriete muziek kiezen voor tijdens het lopen. Er zijn meerdere playlists beschikbaar en elke playlist wordt ook permanent bijgewerkt.

Start 2 Run in heel Europa

De Start 2 Run / Hardlopen met Evy app hoeft in België en Nederland geen introductie meer en kan rekenen op ruim 600.000 actieve gebruikers. De coronacrisis en de aanbevelingen om te bewegen om je immuniteit te verhogen, hebben de app nog maar eens doen ‘boomen’. Het aantal actieve gebruikers bedroeg in de voorbije maanden het dubbele tegenover de eerste maanden van het jaar, het aantal trainingen en geregistreerde kilometers ligt sindsdien 2,5 keer zo hoog als begin dit jaar. Elke dag verwelkomt Start 2 Run / Hardlopen met Evy op dit moment tussen 500 en 1000  nieuwe gebruikers.

Marijke De Vuyst, brand manager Hardlopen met Evy: “Het besef dat bewegen goed voor je is, zowel fysiek als mentaal, is de laatste maanden enorm gegroeid. Dat merken we enerzijds in de app cijfers en tegelijk ook in de persoonlijke berichten die we krijgen via onze actieve Hardlopen met Evy community.”

In de voorbije weken werd Start 2 Run ook in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, telkens met een lokale bekendheid als coach. Later In augustus volgt nog een Italiaanse coach en in het najaar komt er ook een Portugese en Zwitserse variant.

Europese Hardlopen met Evy dag

Op zondag 4 oktober 2020 is er in alle landen waar de app gelanceerd werd, de allereerste Hardlopen met Evy 5k day in samenwerking met Plan International.  Alle lopers (Hardlopen met Evy gebruikers, maar ook anderen) worden uitgenodigd om die dag zelf minimaal 5 kilometer te lopen of te wandelen, waar ze ook willen. Wie zich connecteert met de Hardlopen met Evy app en de 5 kilometer uitloopt; krijgt een unieke Hardlopen met Evy medaille en  steunt bovendien ook Plan International.

https://start2runday.com/nl/

De Hardlopen met Evy app is ontwikkeld door Energy Lab, het bedrijf dat mensen helpt om meer en beter te bewegen en er een gezonde levensstijl op na te houden. Het biedt testing en coaching aan (in testcentra, via online platformen of via mobiele apps), maar ook corporate beweegprogramma’s. Energy Lab is onderdeel van de Golazo Groep.