Persberichten

Hardlopen met Evy met Melissa Satta

Home » Tips » Hardlopen met Evy met Melissa Satta

Populaire Hardlopen met Evy app breidt uit naar ItalIë


Hardlopen met Evy, de populaire loopapp in België en Nederland breidt uit naar Italië. Model en show girl Melissa Satta wordt het gezicht en de stem van dé loopapp voor elk beginnend loper.

De Hardlopen met Evy app is het perfecte accessoire voor wie wil beginnen lopen en verantwoord wil opbouwen naar de eerste 5km of een andere loopafstand. In tegenstelling tot andere loopapps kiest Hardlopen met Evy bewust voor een ambassadeur die je tijdens trainingen begeleidt en tips geeft in je eigen taal. Deze Hardlopen met Evy coach is zelf geen sportcoach, maar laat zich wel bijstaan door professionele sportcoaches bij Energy Lab. Je coach motiveert je en geeft tips om je loophouding te verbeteren en alles uit je looptraining te halen.

In de thuismarkt in België en Nederland kreeg de app reeds meer dan 1.650.000 downloads, en werden reeds meer dan 7.000.000 trainingen geregistreerd.

Hardlopen met Evy met Melissa

Melissa Satta wordt de Italiaanse stem van de Hardlopen met Evy app. Deze Italiaanse tv-persoonlijkheid en model beoefende reeds op jonge leeftijd karate op professioneel niveau en was jarenlang lid van de nationale voetbalploeg van Sardinia. Daarnaast speelt ze ook actief tennis, padel, en vind je haar nu en dan terug al paardrijdend of wake boarding. In de afgelopen jaren focuste ze zich op haar fitness programma en lanceerde ze #trainingwithmelissa via haar sociale media kanalen.

Energy Lab

De Hardlopen met Evy app is ontwikkeld door Energy Lab, het bedrijf dat mensen helpt om meer en beter te bewegen en er een gezonde levensstijl op na te houden. Het biedt testing en coaching aan (in testcentra, via online platformen of via mobiele apps), maar ook corporate beweegprogramma’s. Energy Lab is onderdeel van de Golazo Groep.

De Hardlopen met Evy app is beschikbaar via

iTunes: https://apps.apple.com/be/app/start-2-run/id698638896?l=it

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.energylab.start2run&hl=it