DEEL WAAROM JIJ BEGON TE LOPEN, WAT JE GEHOLPEN HEEFT, WAT JE VALKUILEN WAREN…

Wil je anderen inspireren om ook te beginnen lopen met Evy? Laat het ons weten! We zoeken Nederlandse hardlopers die hun eigen (hardloop)verhaal willen delen en daarmee misschien ook anderen wil helpen. Wie weet doen we samen een leuke fotoshoot!

Team

De Hardlopen met Evy VERHALEN

VERTEL OVER JEZELF

Jouw verhaal telt, jouw verhaal inspireert, jouw verhaal is authentiek.

Wij zulllen je niet sturen in wat je mag vertellen, enkel jij kan vertellen hoe je je voelt, hoe je trainingen gaan, wat je ups & downs zijn.

We geven je graag de mogelijkheid om je verhaal te delen, gewoon met ons, misschien met een publicatie in een magazine, een artikel op www.hardlopenmetevy.nl of onze sociale kanalen, en nog zoveel meer.

Fotoshoots

Omdat we onze app willen laten dragen door échte levensverhalen, kan het zijn dat een fotoreeks de perfecte illustratie daarbij is.
We plannen elk jaar wel een aantal shoots, de datum en locatie stemmen we af op jouw mogelijkheden.
Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben als model, zolang je een verhaal hebt ben jij ons perfect model!

Team

VERTELLEN MAAR

Deel met ons wat voor jou de reden was om met ons te starten, wat écht werkte, hoe jij de app gebruikt en wat je graag toegevoegd zou zien.
Wie weet contacteren we jou om met dat verhaal anderen te helpen.

Privacy PolicyIk geef hierbij mijn toestemming aan Hardlopen met Evy om mijn persoonsgegevens te verwerken comform met de privacyverklaring. Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van het correct behandelen van uw vraag.