DE TRAININGSSCHEMA’S IN DE APP ZIJN OPGESTELD DOOR ERVAREN SPORT COACHES VAN ENERGY LAB

Vertrouw op de jarenlange ervaring van Golazo Energy sportcoaches in het begeleiden van topatleten en recreatieve sporters. Hoofdcoach Paul Van Den Bosch is auteur van meerdere sport- en coaching boeken en coach van heel wat topatleten.

Team

De Hardlopen met Evy coach

BOUW OP DE EXPERTISE VAN GOLAZO ENERGY

Zowel de trainingsschema’s als de tips binnenin de app en deze website zijn opgesteld door ervaren sportcoaches bij Golazo Energy.

favicon Hardlopen met Evy
COACH

Paul Van den Bosch

Master in bewegingswetenschapen, auteur van meerdere sport- en coaching boeken en coach van heel wat topatleten.

favicon Hardlopen met Evy
COACH

Wim

Master in bewegingswetenschappen, performance coach bij Lotto Soudal en lab manager van de fysieke locaties van Golazo Energy.

favicon Hardlopen met Evy
COACH

Thijs

Master in bewegingswetenschappen, sportcoach bij Golazo Energy voor zowel topatleten als recreanten. Tot 23-jarige leeftijd actief in competitie met focus op veldlopen en pistewedstrijden, sindsdien focus op stratenlopen en triatlon.

favicon Hardlopen met Evy
COACH

Sarah

Personal trainer en sportdiëtiste bij Golazo Energy.

Team

De Hardlopen met Evy stemmen

TRAINEN IS ZOVEEL LEUKER MET EEN VIRTUELE LOOPVRIEND(IN)

Onze Hardlopen met Evy ambassadeurs zijn er elke training bij om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren. Wat ze je vertellen, is wetenschappelijk onderbouwd door Golazo Energy sportcoaches, soms aangevuld met hun eigen ervaringen als loper.

Belgium flag
COACH

Evy

De bekende Vlaamse radio- en televisiepersoonlijkheid Evy Gruyaert ligt aan de bron van Hardlopen met Evy en begeleidt al sinds 2013 onze Hardlopen met Evy app fans.

  • NEDERLANDS
France flag
COACH

JULIE

  • FRANS
Italia flag
COACH

Sofia

  • ITALIAANS
UK flag
COACH

Emma

  • ENGELS

Vertel jouw verhaal!

We krijgen steeds de meest bewonderenswaardige, life-changing of soms gewoonweg grappige verhalen binnen van onze fans. Wil jij delen hoe Hardlopen met Evy jouw leven veranderde? Deel jouw verhaal met ons. Wie weet inspireert jouw verhaal ook anderen om te beginnen met Hardlopen met Evy of verschijnt je verhaal in het populaire running.be magazine of op onze website. Uiteraard respecteren we jouw privacy en stemmen we steeds elke publicatie met je af.

Lees hier alvast enkele inspirerende inzendingen

Privacy policyMijn verhaal mag gepubliceerd worden. Ik geef toestemming aan Hardlopen met Evy om mijn persoonsgegevens te verwerken comform met de privacyverklaring.