Maak kennis met Onze Hardlopen met Evy coaches. De stemmen van onze app zijn… Carolina, Evy, Fernanda, Jenni, Loïc, Melissa en Sylwina
Zij coachen je tot aan de finish!

Lees waarom zij geloven in de Hardlopen met Evy app, en wat hun persoonlijke loopgewoontes zijn.

Team

De Hardlopen met Evy coaches

Trainen is zoveel leuker met een coach

Onze Hardlopen met Evy ambassadeurs zijn er elke training bij om je te begeleiden, te motiveren en te inspireren. Wat ze je vertellen, is wetenschappelijk onderbouwd door Energy Lab sportcoaches, aangevuld met hun eigen ervaringen als loper.

coach Carolina
Portugal
COACH

Carolina

Carolina Loureiro is een bekende actrice en tv-persoonlijkheid in Portugal. Ze is heel sportief aangelegd en houdt van yoga en lopen.

  • PORTUGEES
Belgium flag
COACH

Evy

De bekende Vlaamse radio- en televisiepersoonlijkheid Evy Gruyaert ligt aan de bron van Hardlopen met Evy en begeleidt al sinds 2013 onze Hardlopen met Evy app fans.

  • NEDERLANDS
Coach Fernanda
Deutschland
COACH

Fernanda

Op de leeftijd van 16 jaar werd Fernanda Brandão de jongste gelicenceerde fitness trainer van Duitsland. 

  • DUITS
Coach Jenni
UK
COACH

Jenni

Gepassioneerd loopster Jenni Falconer liep reeds 8x Londen Marathon en heeft naast haar radioshow ook een eigen podcast RunPod.

  • ENGELS
Coach Loïc
Belgium flag
COACH

Loïc

Singer-Songwriter Loïc Nottet veroverde met zijn stem reeds menig harten en wil ook via de app zijn fans motiveren om meer te bewegen en gezonder te leven.

  • FRANS
Coach Melissa
Italia
COACH

Melissa

Italiaanse tv-persoonlijkheid en model Melissa Satta beoefende reeds op jonge leeftijd karate op professioneel niveau en was jarenlang lid van de nationale voetbalploeg van Sardinia.

  • ITALIAANS

Vertel jouw verhaal!

We krijgen steeds de meest bewonderenswaardige, life-changing of soms gewoonweg grappige verhalen binnen van onze fans. Wil jij delen hoe Hardlopen met Evy jouw leven veranderde? Deel jouw verhaal met ons. Wie weet inspireert jouw verhaal ook anderen om te beginnen met Hardlopen met Evy of verschijnt je verhaal in het populaire running.be magazine of op onze website. Uiteraard respecteren we jouw privacy en stemmen we steeds elke publicatie met je af.

Lees hier alvast enkele inspirerende inzendingen

Privacy policyMijn verhaal mag gepubliceerd worden. Ik geef toestemming aan Hardlopen met Evy om mijn persoonsgegevens te verwerken comform met de privacyverklaring.