Connecteer met Hardlopen met Evy fans

Kom in contact met onze sportieve doelgroep op een activerende manier. Inspireer hen om hun loopervaring aangenamer te maken of hun gezonde levensstijl gemakkelijker vol te houden.

0
HARDLOPEN MET EVY LEDEN
0
TRAININGEN 2021
%0
MANNEN
%0
VROUWEN

Upgrade je product

Voeg een Hardlopen met Evy abonnement toe aan je product om extra verkoop te genereren of trouwe klanten te belonen. Een Hardlopen met Evy abonnement is de eerste stap richting meer beweging, en dankzij de 25 trainingsschema’s tegelijk ook geschikt voor wie reeds loopervaring heeft en wil opbouwen naar een nieuwe afstand of eigen looprecords wil verbeteren.

Team

Hardlopen met Evy merk licentie

Lanceer samen met Hardlopen met Evy jouw product. We zitten actief mee rond de tafel om een product uit te werken dat relevant is voor onze Hardlopen met Evy doelgroep. We bundelen krachten op vlak van expertise en communicatie om het product sterk in de markt te zetten.

Bied een Exclusief voordeel

Verhoog de verkoop van jouw product door onze actieve Hardlopen met Evy gebruikers een exclusief voordeel te geven. Deze voordelen worden rechtstreeks in de Hardlopen met Evy app uitgelicht en hebben daardoor een heel actief bereik. Connecteer rechtstreeks met onze fans.

Word partner van Hardlopen met Evy

Connecteer uw bedrijf of organisatie met onze sportieve doelgroep. Informeer naar de mogelijkheden om partner te worden.