BRENG JE WERKNEMERS IN BEWEGING

Met een goed paar loopschoenen en de juiste begeleiding kan iedereen (beginnen) lopen. Een Start 2 Run abonnement is het ideale cadeau voor je werknemers om verantwoord te sporten.

0
HARDLOPEN MET EVY LEDEN
0
TRAININGEN 2021
%0
MANNEN
%0
VROUWEN

GEEF EEN ABONNEMENT CADEAU

Met een Hardlopen met Evy abonnement geef je jouw werknemers de juiste tool om verantwoord te sporten. Een correcte aanpak van de trainingen verlaagt de kans op blessures en versterkt het zelfvertrouwen wanneer mijlpalen bereikt worden.

De 25 trainingsschema’s van je eerste 5km tot aan de marathon geven zowel beginnende als gevorderde loper de nodige uitdaging. De audiobegeleiding in de app is beschikbaar in meerdere talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Portugees en Zwitsers.

Laat ons weten hoeveel werknemers in welke taal gecoacht willen worden via de Hardlopen met Evy app. We bezorgen je per taal en per werknemer een unieke code die hij of zij kan activeren op de website van Hardlopen met Evy.

GA VOOR EEN DUURZAAM GEZONDHEIDSBELEID

Via haar corporate wellbeing services helpt Golazo Energy bedrijven om een geïntegreerd en duurzaam gezondheidsbeleid uit te bouwen, ondersteund door unieke online en offline activaties, interactieve workshops, inspirerende keynotes en gevarieerde sport events.

Team

GA SAMEN DE UITDAGING AAN

De motivatie om te bewegen wordt extra versterkt wanneer je een doel voor ogen hebt. Naast het individuele doel van elke loper kan je als bedrijf een globaal doel stellen waar elke werknemer individueel of in team een steentje aan kan bijdragen.

KeepMoving zet je werknemers aan tot actie door middel van gamification, mooie rewards en inspirerende content om meer te bewegen.

Word partner van Hardlopen met Evy

Connecteer uw bedrijf of organisatie met onze sportieve doelgroep. Informeer naar de mogelijkheden om partner te worden.